932 933 806
Contacta'ns si tens dubtes

Reporting

Porta la teva facturació, comptabilitat i impostos al dia amb el dashboard de Contasimple. Exporta fàcilment tots els teus informes. Porta el control de cobraments i pagaments.

Dashboard

Porta al dia la teva comptabilitat, facturació i impostos fàcilment amb el Dashboard de Contasimple. En un sol cop d’ull coneixeràs l’estat del teu negoci.

Més informació sobre el Dashboard

Dashboard

Informes a Contasimple

Informes

Exporta fàcilment el teu informe de pèrdues i guanys, els teus llibres registre, el teu informe de clients i proveïdors o el teu informe de catàleg de productes i serveis. Consulta informes d’empreses per conèixer la solvència dels teus clients.

Més informació sobre informes


Cobraments i pagaments

Porta la teva comptabilitat al dia amb el mòdul de control d’ingressos i despeses de Contasimple. Registra el pagament de les teves factures, despeses i béns d’inversió.

Més informació sobre pagaments i cobraments

Cobraments i pagaments a Contasimple

COMENÇA GRATIS

Prova 1 mes el Pla Ultimate
Pla Bàsic gratis per sempre

Sense targeta de crèdit · Sense compromisosCegid és un dels principals actors en solucions de gestió empresarial al núvol per a Finances (ERP, tresoreria, impostos), Recursos Humans (Nòmina, gestió del Talent, gestió del Temps), Comptabilitat, Retail, Emprenedors i Petites empreses.

Manténte conectado

Ajuda

Altres versions

Empresa


Desenvolupadors

Països


Contasimple és un producte de Grupo Primavera, a Cegid Company     C/Marina 16-18, planta 8, Torre Mapfre, 08005 Barcelona, CIF B67119594, T 932 933 806
Contasimple S.L.U. és una empresa inscrita al Registre Mercantil de Barcelona en el tom 46203, foli 76, fulla B-512849, inscripció 1.