932 933 806
Contacta'ns si tens dubtes

Anàlisis econòmiques i financeres

Porta la teva facturació, comptabilitat i impostos al dia amb el dashboard de Contasimple. Exporta fàcilment tots els teus informes. Porta el control de cobraments i pagaments.

Dashboard

Porta al dia la teva comptabilitat, facturació i impostos fàcilment amb el Dashboard de Contasimple. En un sol cop d’ull coneixeràs l’estat del teu negoci.

Més informació sobre el Dashboard

Dashboard

Informes a Contasimple

Informes

Exporta fàcilment el teu informe de pèrdues i guanys, els teus llibres registre, el teu informe de clients i proveïdors o el teu informe de catàleg de productes i serveis. Consulta informes d’empreses per conèixer la solvència dels teus clients.

Més informació sobre informes


Cobraments i pagaments

Porta la teva comptabilitat al dia amb el mòdul de control d’ingressos i despeses de Contasimple. Registra el pagament de les teves factures, despeses i béns d’inversió.

Més informació sobre pagaments i cobraments

Cobraments i pagaments a Contasimple

COMENÇA GRATIS

Prova 1 mes el Pla Ultimate
Pla Bàsic gratis per sempre

Sense targeta de crèdit · Sense compromisos

Altres enllaços d'interèsCegid és un dels principals actors en solucions de gestió empresarial al núvol per a Finances (ERP, tresoreria, impostos), Recursos Humans (Nòmina, gestió del Talent, gestió del Temps), Comptabilitat, Retail, Emprenedors i Petites empreses.

Manténte conectado

Ajuda

Altres versions

Empresa


Desenvolupadors

Països


Contasimple és un producte de CEGID SMB, SAU     Calle Labastida 10, 28034 Madrid, NIF A08147811, T 932 933 806