932 933 806
Contacta'ns si tens dubtes

Programa per a fer inventaris per a Autònoms i PimesQuè és un inventari de productes?

Un inventari és un llistat de tots els teus productes i serveis que pot portar control d’existències. Dins de l’inventari disposaràs de tota la informació rellevant dels productes: la família, nom, codi d’identificació, preu unitari, tipus d’IVA...

Al catàleg de Contasimple podràs registrar o importar tot el teu inventari per portar un major control de les teves existències i no quedar-te mai sense estoc.


Com introduir productes i serveis dins del catàleg de Contasimple?

Menú catàleg

Catàleg

Fes clic a “Catàleg” i a continuació a “Productes / Serveis”. Accediràs al teu llistat de productes i serveis. Per afegir productes fes clic sobre “Nou producte o servei”.


Informació del producte

Introdueix la informació bàsica del teu producte: nom, descripció, notes, tipus d’unitat (uts, kg, ml, min, km…) i marca si vols que el teu producte visible.

Informació del producte

Codi identificació del producte

Referències

Introdueix un codi d’identificació del teu producte que sigui únic. També pots afegir el codi de referència del teu proveïdor.


Preu de venda

Introdueix el preu unitari, percentatge de descompte (si en té), el tipus d’IVA i el tipus de RE.

Preu de venda del producte

Preu de venda del producte

Cost d'adquisició

Si ho desitges, també pots introduir el cost unitari juntament amb el seu IVA i el seu RE per utilitzar-los a les teves compres.


Camps personalitzats

Disposes de 4 caselles on podràs ampliar la informació dels teus productes. Dins de les caselles introdueix característiques que vulguis afegir: material, pes, tamany, color...

Camps personalitzats

Control d’estoc

Control d’estoc

Habilita aquesta opció si vols portar el control d’estoc del teu producte.

Introdueix l’estoc inicial, escull si permets vendre sense estoc i si vols activar l’alarma d’estoc.

Si has activat l’alarma, introdueix la quantitat que ha de quedar perquè t’arribi una notificacio d’estoc baix. A continuació, selecciona si vols que se t’avisi al dashboard del teu compte de Contasimple, o si vols que se t’avisi per correu electrònic.


Inserir

Una vegada hagis completat tots els camps, fes clic sobre “Inserir” per introduir el teu producte al catàleg.

Inserir producte

Importa el teu catàleg.

També podràs importar els teus productes i serveis a partir d’un arxiu en format Excel.

Accedeix a l’apartat “Importar” dins de la secció de “Catàleg”. Només hauràs d’arrossegar l’arxiu dins del requadre per iniciar la importació. Tens l’opció d’importar els teus productes amb o sense control d’estoc.

Importa el teu catàleg de productes i serveis

Porta el control del teu inventari.

A la pàgina principal del catàleg trobaràs un resum de tots els productes i serveis. Dins del menú podràs gestionar fàcilment tots els teus productes:

Regulatizar estoc

Podràs regularitzar el teu estoc fàcilment. Fes clic sobre “Regulatizar estoc”. Introdueix:

  • Indica la quantitat a regularitzar. Només has de tenir en compte el signe positiu o negatiu del número a regularitzar en el cas que deixis el camp “Raó de la regularització” com a “No definit”. Si, en canvi, indiques que es tracta d’una pèrdua, d’un producte trobat, etc. la regularització ja es farà amb el signe corresponent.
  • Raó de la regularització. Selecciona en el desplegable el motiu: pèrdua, trobat, compra, venda, o devolució a proveïdor.
  • Comentaris. Afegeix informació si és necessari. Per exemple, si has tornat el producte al proveïdor, explica el motiu de la devolució.

Edita el teu producte. Fes clic sobre la icona groga “Editar” i modifica la informació que necessitis.

Edita el teu producte o servei

Crear producte per còpia

Si necessites crear varis productes similars, tens l’opció de crear còpies d’un mateix producte. Fes clic sobre “Crear producte per còpia”.


COMENÇA GRATIS

Prova 1 mes el Pla Ultimate
Pla Bàsic gratis per sempre

Sense targeta de crèdit · Sense compromisos

Altres enllaços d'interès

Cegid és un dels principals actors en solucions de gestió empresarial al núvol per a Finances (ERP, tresoreria, impostos), Recursos Humans (Nòmina, gestió del Talent, gestió del Temps), Comptabilitat, Retail, Emprenedors i Petites empreses.

Manténte conectado

Ajuda

Altres versions

Empresa


Desenvolupadors

Països


Contasimple és un producte de CEGID SMB, SAU     Calle Labastida 10, 28034 Madrid, NIF A08147811, T 932 933 806