932 933 806
Contacta'ns si tens dubtes

Captures de l'eina web de comptabilitat, facturació i impostos

La millor manera de conèixer-nos.

PROVA'NS, ÉS GRATIS


Dashboard o Panell de control. Visualitza de forma ràpida i gràfica l'estat del teu negoci.
Quadres d'ingressos i despeses per al període seleccionat. Gràfiques de previsió de tresoreria, factures pendents de cobrament i vençudes i clients i proveïdors destacats.
Pantalla de resum de facturació. Aquesta pantalla mostra un resum trimestral o anual amb la informació complerta de facturació. La informació que es pot veure és la referent al Registre de factures emeses, Registre de factures rebudes, Registre de Despeses i Registre de Béns d'Inversió.
Llistat de factures emeses. Llistat de les factures que s'han emès. Aquest llistat actualment mostra les factures del període seleccionat i permet realitzar operacions com exportar el llistat en format Excel, exportar les factures en format PDF, enviar les factures a un destinatari, realitzar la gestió del cobrament ...
Factures d'exemple. La següent factura és un exemple de factura generada amb la plataforma en format PDF. Contasimple permet la creació de factures en PDF, si l'usuari ho prefereix, es pot enviar directament al client en qüestió en només 2 clics. Contasimple té diferents models de factures per a que seleccioni la que més s'adequa al seu negoci i permet també la personalització de logotips, colors i fonts.


Emetre una nova factura. Pantalla de creació d'una nova factura emesa. En aquesta factura es pot definir el número de factura, data de la factura, informació del client, conceptes i quantitats de la factura, així com la retenció, el recàrrec d'equivalencia...
Gestió de clients. Llistat dels clients disponibles. Des d'aquesta pantalla es pot donar d'alta nous clients, modificar-los i eliminar-los.
Alta d'un proveïdor. Així com es poden gestionar els clients, també es pot realitzar la gestió completa dels proveïdors. La següent pantalla mostra el formulari d'alta d'un nou proveïdor.
Càlcul dels béns d'inversió. Igual que amb els registres de factures emeses i rebudes, també es gestiona el registre de béns d'inversió. La següent captura de pantalla mostra un exemple del càlcul de les amortitzacions realitzat d'una compra d'un PC per valor de 2.950,00 €.
Gestió del catàleg de productes/serveis. Amb Contasimple podràs gestionar el teu catàleg de productes i serveis facilitant les teves tasques de creació de factures.
Gestió del Disc dur virtual. Tots els usuaris de Contasimple compten amb la funcionalitat de disc dur virtual, que és una eina que permet pujar fitxers i emmagatzemar-los en el núvol. Entre les característiques principals tenim que aquests fitxers es poden associar a factures ja existents de l'eina, com per exemple podria ser un albarà a una factura.


Captures sobre el càlcul d'impostos


Resum d'impostos. Resum dels impostos disponibles a la plataforma i informació bàsica sobre com calcular-los.
Calendari Fiscal. Calendari anual amb els mesos que hi ha presentació d'impostos. Fes clic sobre el model en qüestió per calcular els seus valors.
Càlcul impost IVA La plataforma suporta el càlcul dels impostos associats a les factures realitzades. Entre els diferents impostos que es suporten, trobem els de l'IVA
Càlcul impost IRPF La plataforma suporta el càlcul dels impostos associats a les factures realitzades. Entre els diferents impostos que es suporten, trobem els de l'IRPF
Càlcul impost Retencions. La plataforma suporta el càlcul dels impostos associats a les factures realitzades. Entre els diferents impostos que es suporten, trobem el càlcul de les retencions.
A què estàs esperant?


Prova'ns sense compromís!
logo

Cegid és un dels principals actors en solucions de gestió empresarial al núvol per a Finances (ERP, tresoreria, impostos), Recursos Humans (Nòmina, gestió del Talent, gestió del Temps), Comptabilitat, Retail, Emprenedors i Petites empreses.

Manténte conectado

Ajuda

Altres versions

Empresa


Desenvolupadors

Països


Contasimple és un producte de CEGID SMB, SAU     Calle Labastida 10, 28034 Madrid, NIF A08147811, T 932 933 806