932 933 806
Contacta'ns si tens dubtes

Remeses i rebuts bancaris

Crea rebuts puntuals i recurrents per cobrar als teus clients a través de remeses bancàries seguint la normativa SEPACrea rebuts de les teves vendes

Crea rebuts per cobrar als teus clients de forma puntual o recurrent:
  • Rebuts puntuals: Aquest tipus de rebuts et permet realitzar cobraments poc freqüents o que es realitzen en intervals de temps irregulars.

  • Rebuts recurrents: Aquest tipus de rebuts et permet realitzar cobraments que es repeteixen freqüentment en el temps. El programa et permet definir la freqüència de cobrament d'aquests rebuts, per exemple, el primer dia de cada mes.
Crea rebuts de les teves vendes

Genera remeses bancàries

Genera remeses bancàries

Agrupa els teus rebuts puntuals i recurrents per cobrar-los en remeses bancàries, seguint els estàndards de la normativa SEPA (compatible amb tots els bancs europeus).

Un cop processada la remesa, presenta en el teu banc el fitxer bancari del Quadern 19.14 generat perquè procedeixin a realitzar els cobraments al teu compte bancari.

Gestiona els impagaments i devolucions

L'aplicació et permet processar els fitxers bancaris d'impagaments perquè puguis gestionar tant impagaments com a devolucions d'una manera senzilla. Tu decideixes què fer amb els impagaments:
  • Consultar-los de manera informativa

  • Marcar les factures originals com a pendents de cobrament

  • Generar les factures d'abonament i, si cal, enviar-les als teus clients de manera automàtica
Gestiona els impagaments i devolucions

Històric de remeses i devolucions

Històric de remeses i devolucions

Consulta els històrics de remeses i devolucions per poder, a simple vista, visualitzar els rebuts cobrats en cada remesa, així com les accions realitzades en cada devolució.
Remeses i rebuts bancarisA què estàs esperant?

Prova'ns, és gratis!
Contasimple - La web de facturació, comptabilitat i impostos.

Ajuda

Altres versions

Empresa


Desenvolupadors

Actualitat CS


Països