932 933 806
Contacta'ns si tens dubtes

Gestiona els teus informes empresarialsInformes a Contasimple

Amb els nostres informes, amb només un clic podràs obtenir les dades més rellevants de l’estat del teu negoci i tota la informació financera i econòmica que necessitis.

Informe de pèrdues i guanys

Obtingues una visió global del progrés del teu negoci i la seva evolució econòmica. Fes les teves previsions de futur i calcula el teu marge de benefici. Coneix el teu nivell de facturació i vendes.

Informe de pèrdues i guanys

Informes de llibres de registre

Llibres de registre

Contasimple t’ofereix la descàrrega immediata dels teus llibres de registre d’IVA i IRPF perquè puguis presentar-los a l’Agència Tributària en cas d’inspecció.

Informes d’empreses

Consulta els teus informes d’empresa per comprovar la solvència dels teus clients i disminuir el risc d’impagament. Realitza un estudi de mercat i analitza la competència. Coneix les teves oportunitats de negoci i selecciona millor els teus clients i proveïdors.

Informes d'empreses

Informe de clients i proveïdors

Informe de clients i proveïdors

Consulta els informes dels teus clients i proveïdors creats a partir de les dades de les teves factures emeses o rebudes, el número de pressupostos acceptats i el número total de béns d'inversió o despeses.

Podràs consultar gràfics de quant has facturat de cada client, índexs d’eficiència per analitzar quins clients paguen millor o consultar el número de factures, pressupostos o despeses en un període concret de cada client o proveïdor.

Informe d’existències

Els informes d’existències i gestió de l’inventari de productes tenen com a finalitat portar un control de l’estoc i de l’estat del teu magatzem. Podràs reduir costos d’emmagatzematge, reduir despeses i millorar el teu procés de venda.

Informe d’existències i control de stock

Informe de control d’hores

Informe de control d’hores

L’informe de control d’hores dels treballadors és obligatori per llei i ha d’estar al dia. Tindràs tota la informació necessària per al teu informe de registre de la jornada laboral i de tots els usuaris.

De manera que no només compliràs la llei, sinó que també podràs utilitzar l'informe per analitzar i optimitzar les hores treballades dels teus empleats, regular les hores extres i tenir els informes preparats en cas d'inspecció.

Informe d'usuaris

A l'informe d'usuaris apareixerà un llistat amb informació de tots els usuaris amb accés al teu compte de Contasimplei el nivell d'accés que tenen al programa. També disposes d'un informe d'altres usuaris als que has enviat una invitació.

Informe d'usuaris

COMENÇA GRATIS

Prova 1 mes el Pla Ultimate
Pla Bàsic gratis per sempre

Sense targeta de crèdit · Sense compromisos

Altres enllaços d'interès


logo

Cegid és un dels principals actors en solucions de gestió empresarial al núvol per a Finances (ERP, tresoreria, impostos), Recursos Humans (Nòmina, gestió del Talent, gestió del Temps), Comptabilitat, Retail, Emprenedors i Petites empreses.

Manténte conectado

Ajuda

Altres versions

Empresa


Desenvolupadors

Països


Contasimple és un producte de CEGID SMB, SAU     Calle Labastida 10, 28034 Madrid, NIF A08147811, T 932 933 806