932 933 806
Contacta'ns si tens dubtes

Programa de Control Horari

Amb el mòdul de control d'hores de Contasimple podràs registrar la jornada laboral dels teus empleats. Compleix la normativa i exporta fàcilment els teus informes de control d'hores.Sotware de control d'hores

L'aplicació per al registre de la jornada laboral de Contasimple et permet portar el control horari laboral dels teus treballadors per complir amb la normativa. És ideal per autònoms amb treballadors i petites empreses, pels quals ara és obligatori portar el control d'hores dels seus treballadors.

Com registrar la jornada laboral a Contasimple si ets treballador:

Jornada laboral

Jornada laboral

Accedeix al teu compte de Contasimple i fes clic a "Jornada laboral" dins de la pestanya del menú superior "Altres". En el cas que el treballador només tingui accés a Contasimple per a la funcionalitat de control horario, li apareixerà directament la pantalla de resum de la jornada laboral.


Registrar entrada

Selecciona "Registrar entrada" per accedir a l'apart de fitxatge.

Registrar entrada

Usuari de la persona que fitxa

Usuari

A l'apartat "Usuari" apareixerà el nom de la persona que fitxa.


Hora d'entrada

A l'apartat "hora d'entrada" apareixerà la data i hora exacta del fitxatge.

Hora d'entrada control horari

Comentaris control horari

Comentari

A l'apartat "Comentari" es pot afegir qualsevol tipus d'informació. Per exemple, explicar que s'ha entrat més tard perquè s'ha anat al metge.


Registrar entrada

Finalment, fes clic a "Registrar entrada" per registrar el fitxatge.

Registrar entrada control horari

Registrar sortida control horari

Registrar sortida

Selecciona "Registrar sortida" per accedir a l'apartat del fitxatge. un cop a dins, torna a fer clic sobre "Registrar sortida" si no vols afegir cap comentari. Si el treballador ha oblidat registrar l'entrada a l'inici de la jornada o després de tornar d'una pausa, la plataforma llançarà un missatge d'error informant que no existeix una entrada oberta per a la jornada actual sobre la qual efectuar el tancament de l'horari. En aquest cas, el treballador haurà de contactar amb l’administrador de control horari de l’empresa perquè efectuï per ell el registre d’entrada a l’hora que pertoca.Com gestionar el control d'hores a Contasimple si ets administrador:

L'administrador és l'empleador o la persona responsable de gestionar el control horari dels treballadors de l'empresa. L'administrador és qui s'encarga de crear els usuaris del control d'hores i de corregir els errors de registre tant d'entrada com de sortida, a més de tenir accés als informes de registre horari.

Més informació sobre creació d’usuaris.


Gestionar l'entrada

Si ets administrador de l'empresa, al camp "Usuari" tindràs habilitat un control desplegable amb què podràs seleccionar qualsevol usuari del control d’hores.

Gestionar l'entrada

Hora d'entrada

Hora d'entrada

Al camp "Hora d'entrada" podràs seleccionar la data i l'hora mitjançant un desplegable tipus calendari. Fes clic sobre "Registrar entrada".


Gestionar la sortida

Per a cada registre del llistat que apareix a la taula de la pantalla principal del registre de la jornada i que no tingui encara assignada una data de fi, veuràs una icona a la darrera columna de la taula (menú Operacions) que et permetrà tancar aquest regisre.

Gestionar la sortida

Hora de sortida

Hora de sortida

Se t’obrirà la mateixa finestra de diàleg que en el cas de registre de sortida habitual, amb la data preseleccionada per defecte del dia en què es va efectuar l'inici i l'hora d'avui. Generalment només hauràs d'ajustar l'hora per a la qual vulguis fer constar el final de la jornada, i introduir un comentari si ho consideres necessari.


Beneficis de portar el control d’hores amb Contasimple.

Control horari flexible

El registre de jornada laboral de Contasimple registra la data i dades del treballador que fitxa, i permet: registrar l’hora exacta d’inici i fi de la jornada laboral, registrar les pauses i els comentaris informatius.Multidispositiu

Els teus treballadors podran fitxar des de l'ordinador, el mòbil o la tauleta. Molt útil per al teletreball i els comercials que trepitgen poc l’oficina.

Beneficis control horari a Contasimple

Tota la informació accessible

Els teus registres quedaran guardats durant els 4 anys que t'exigeix la llei al núvol i sense que t'hagis de preocupar. Podràs accedir fàcilment a tota la informació en cas que sigui reclamada per la inspecció de treball o un treballador vulgui consultar-la.Fàcil i accessible

L’eina de control d’hores de Contasimple és fàcil i accessible tant per als teus treballadors com per tu, per solucionar possibles errors. Els teus treballadors podran fitxar des de l’aplicació en només 5 segons.

Descobreix més sobre el control d’hores de Contasimple

Sistema de control d'horaris

Sistema de control d'horaris

El nostre sistema de control d’hores és completament digital i online. No necessites instal·lar cap aparell per fitxar.


Jornada parcial, completa i irregular

L’eina de control d’hores de Contasimple s’adapta a tot tipus de jornades: parcial, completa o irregular. També apta per a teletreballadors.

Tipus de jornada laboral

Llistat de registres horaris

Llistat de registres

Al llistat de registres del dia podràs consultar el detall de totes les entrades i sortides del teu treballador, així com els comentaris que hagi escrit.


Informe d’hores treballades

Obtingues automàticament informes personalitzats de les entrades i sortides dels teus empleats. Podràs triar entre un informe detallat o un informe per a la signatura, així com triar les dates i els usuaris dels quals vols crear l'informe.

Informe d’hores treballades

Exportar informe de registro de control horari

Exporta els teus informes

Podràs exportar fàcilment els teus informes, llestos per signar-los o per preparar-los en cas d’inspecció.


Correcció d’errors

Si el treballador ha oblidat tancar la jornada laboral o s’ha equivocat d’hora en el fitxatge, des del compte d’administrador podràs corregir l’error.

Correcció d’errors control horari

Porta el control horari des de web
i app mòbil, disponible per a iOS i Android.

Control horari web Contasimple
Control horari app Contasimple

Prova 1 mes el Pla Ultimate
Pla Bàsic gratis per sempre

Sense targeta de crèdit · Sense compromisos

COMENÇA GRATIS

Altres enllaços d'interès


logo

Cegid és un dels principals actors en solucions de gestió empresarial al núvol per a Finances (ERP, tresoreria, impostos), Recursos Humans (Nòmina, gestió del Talent, gestió del Temps), Comptabilitat, Retail, Emprenedors i Petites empreses.

Manténte conectado

Ajuda

Altres versions

Empresa


Desenvolupadors

Països


Contasimple és un producte de CEGID SMB, SAU     Calle Labastida 10, 28034 Madrid, NIF A08147811, T 932 933 806