932 933 806
Contacta'ns si tens dubtes

Programa per a importació i exportació de documentsImportació i exportació de documents

Importa i exporta la teva comptabilitat, llibres de registre, factures, pressupostos, albarans, clients i proveïdors, catàleg de productes i serveis i els teus models d’impostos.

Importació

Importa les teves factures

Dins de la pestanya “Comptabilitat” del menú d’inici, fes clic sobre “Importar” per pujar a Contasimple totes les teves factures i demés despeses en un arxiu en format Excel. Per iniciar la importació, escull quin tipus de dades vols importar en el desplegable. Arrossega l’arxiu fins al requadre en blanc i fes clic sobre “Continuar”.

Importa factures

Importa comptabilitat

Importa la teva comptabilitat

Si els teus proveïdors treballen amb Contasimple, pots importar les teves factures de manera automàtica fent clic sobre l’enllaç d’importació que trobaràs a la part inferior de la factura, o bé introduint el codi d’importació que apareix al final de la URL d’importació.

Importa el teu catàleg de productes i serveis

Dins del mòdul de “Catàleg” del menú superior, accedeix a l’apartat “Importar”. Amb un sol fitxer podràs importar tots els teus productes i serveis. Escull l’opció d’importar-los amb o sense control d’estoc.

Importa el teu catàleg de productes i serveis
Importa els teus clients i proveïdors

Importa els teus clients i proveïdors

Dins del mòdul de clients i proveïdors del menú superior, accedeix a l’apartat “Importar”. Escull en el desplegable si vols pujar clients o proveïdors i arrossega el teu arxiu en format Excel fins al requadre blanc.


Exportació

Exporta la teva comptabilitat

Dins de la pestanya “Comptabilitat”, fes clic a “Exportar” per descarregar totes les teves dades de comptabilitat que necessitis, ja sigui en format llibres de registre, o bé d’altres fen clic a “Exportació avançada”. Dins d’aquesta opció podràs escollir els registres a exportar: factures emeses, factures rebudes, despeses i béns d’inversió, pressupostos, albarans, o clients o proveïdors. Escull el format en què desitgis exportar la teva informació. També podràs descarregar cada document de manera individual en format pdf fent clic a “Exportar o imprimir en pdf” des del llistat del registre que es tracti.

Exporta la teva comptabilitat

Exporta els teus llibres de registre

Exporta els teus llibres de registre

Porta la teva comptabilitat al dia amb Contasimple i exporta fàcilment els teus llibres de registre. Podràs exportar:

  • Llibre registre de vendes i ingressos: Factures emeses i altres ingressos.
  • Llibre registre de compres i despeses: Factures rebudes i altres despeses.
  • Llibre registre de béns d’inversió: amortitzacions de béns amb una vida útil superior a la d’un exercici, és a dir, un any.

Exporta els teus models d’impostos

Introdueix les teves factures i despeses i porta la teva comptabilitat al dia. Podràs omplir automàticament els teus models d’impostos i exportar-los per presentar-los des de la web de l’Agència Tributària.

Exporta els teus models d’impostos

Exporta els teus clients i proveïdors

Exporta els teus clients i proveïdors

Dins el mòdul de clients i proveïdors, podràs descarregar tota la informació del teu client o proveïdor seleccionant “Descarregar vCard”.

Exporta els teus informes

Amb Contasimple podràs exportar varis informes, entre ells:

  • Informe de pèrdues i guanys: al portar la teva comptabilitat al dia, en un sol clic podràs exportar el teu informe de pèrdues i guanys amb tota la informació comptable.
  • Informe d’hores treballades: Al portar el control horari amb Contasimple, des del mòdul “Jornada laboral” podràs exportar fàcilment l’informe d’hores treballades dels teus treballadors.
Exporta els teus informes

Exportar a a3ASESOR

Exportació a WoltersKluwer a3ASESOR

Si utilitzes el programa a3ASESOR, amb Contasimple podràs exportar tots els teus documents fàcilment per importar-los de manera còmoda a a3ASESOR.

COMENÇA GRATIS

Prova 1 mes el Pla Ultimate
Pla Bàsic gratis per sempre

Sense targeta de crèdit · Sense compromisos

Altres enllaços d'interès


logo

Cegid és un dels principals actors en solucions de gestió empresarial al núvol per a Finances (ERP, tresoreria, impostos), Recursos Humans (Nòmina, gestió del Talent, gestió del Temps), Comptabilitat, Retail, Emprenedors i Petites empreses.

Manténte conectado

Ajuda

Altres versions

Empresa


Desenvolupadors

Països


Contasimple és un producte de CEGID SMB, SAU     Calle Labastida 10, 28034 Madrid, NIF A08147811, T 932 933 806