932 933 806
Contacta'ns si tens dubtes

Finances

Consulta l’estat financer del teu negoci fàcilment
amb Contasimple.Facturació

Facturació

Crea les teves factures en segons des de web i app mòbil Android i iOS. Personalitza-les amb el teu logo i colors corporatius. Signa-les electrònicament i puja-les al núvol. Podràs accedir a elles fàcilment en qualsevol moment i des de qualsevol lloc.

Més informació sobre factures


Pressupostos

Crea els teus pressupostos fàcilment amb Contasimple. Gestiona el seu estat per portar el seguiment de les teves propostes comercials i converteix-les en factures amb un sol clic. Accedeix als teus pressupostos en qualsevol moment a través de web i app.

Més informació sobre pressupostos

Pressupostos

Albaranes

Albarans

Crea i envia els teus albarans en segons. Amb plantilles professionals personalitzables. Puja’ls al núvol i accedeix a ells sempre que vulguis.

Més informació sobre albarans


Despeses

Introdueix les teves despeses a Contasimple i porta la teva comptabilitat sempre al dia.

Més informació sobre despeses

Despeses

Béns d’inversió

Béns d’inversió

Calcula l’amortització dels teus béns d’inversió de manera automàtica a través de la nostra taula d’amortitzacions.

Més informació sobre béns d’inversió


Comptabilitat

Registra les teves factures emeses, factures rebudes, béns d’inversió i despeses a Contasimple i porta els teus llibres de registre obligatoris sempre al dia.

Més informació sobre comptabilitat

Comptabilitat

Consulta les finances del teu negoci amb un cop d’ull

Consulta les finances del teu negoci

Finances

Des de la pàgina principal de Contasimple podràs consultar d’un cop d’ull les finances del teu negoci.

Podràs consultar ingressos, despeses i beneficis en el període seleccionat, consultar les teves factures pagades, pendents i vençudes, analitzar la previsió de cobraments i pagaments dels següents mesos o consultar els 10 millors clients i proveïdors.


COMENÇA GRATIS

Prova 1 mes el Pla Ultimate
Pla Bàsic gratis per sempre

Sense targeta de crèdit · Sense compromisosCegid és un dels principals actors en solucions de gestió empresarial al núvol per a Finances (ERP, tresoreria, impostos), Recursos Humans (Nòmina, gestió del Talent, gestió del Temps), Comptabilitat, Retail, Emprenedors i Petites empreses.

Manténte conectado

Ajuda

Altres versions

Empresa


Desenvolupadors

Països


Contasimple és un producte de Grupo Primavera, a Cegid Company     C/Marina 16-18, planta 8, Torre Mapfre, 08005 Barcelona, CIF B67119594, T 932 933 806
Contasimple S.L.U. és una empresa inscrita al Registre Mercantil de Barcelona en el tom 46203, foli 76, fulla B-512849, inscripció 1.