932 933 806
Contacta'ns si tens dubtes

Què és Contasimple?

Facturació.
Comptabilitat.
Impostos.

I molt més...

 

Contasimple és una eina en entorn web disenyada per facilitar els processos de facturació, comptabilitat i càlcul d'impostos. El principal objectiu és oferir a l'usuari una manera fàcil, còmoda i propera de gestionar tota la part comptable del seu negoci, ja sigui autònom, PIME, empresa o gestoria.

Podem resumir que Contasimple és:
  • Una eina web de comptabilitat.
  • Una eina web de càlcul d'impostos.
  • Una eina de gestió de la tresoreria de la teva empresa.
  • El teu partner en línia en qüestions de comptabilitat.
  • La teva gestoria en línia.
  • El teu CRM corporatiu o personal.
  • La teva eina per prendre el suport a la presa de decisions del teu negoci.

Tots els processos de Contasimple estan supervisats per un equip de gestors professionals que s'asseguren de mantenir l'eina al dia pel que fa a obligacions fiscals.
Quan apareix una nova normativa Contasimple la introdueix en l'eina el més aviat possible i avisa els usuaris simplificant la seva operativa diària.

Coneix les característiques principals.
Coneix l'eina per dins.
A qui va dirigit?


Contasimple està pensat per a tots els públics, cobrint necessitats tant personals com professionals. Els usuaris principals són els següents:
  • Autònoms: Contasimple cobreix totes les necessitats dels usuaris autònoms. Hisenda obliga als usuaris autònoms a portar quatre llibres de registres. Contasimple facilita la gestió d'aquests llibres, així com les seves obligacions pel que fa a impostos. Coneix més

  • Empreses: Contasimple ofereix un conjunt d'eines per tenir una visió global de l'estat de l'economia de l'empresa i facilita les tasques d'administració, gestió de la tresoreria, gestió d'impagaments... Coneix més

  • Gestories: Contasimple permet a les gestories que els seus clients facin la introducció de les seves factures, despeses i factures simplificades. Ofereix una eina a les gestories per gestionar als seus clients així com realitzar el càlcul dels seus impostos, facilitant-los les tasques d'introducció de dades, les tasques de comunicació, reduint els seus costos i facilitant al client final de la gestoria les tasques de visibilitat i comprensió del seu negoci. Coneix més


Cegid és un dels principals actors en solucions de gestió empresarial al núvol per a Finances (ERP, tresoreria, impostos), Recursos Humans (Nòmina, gestió del Talent, gestió del Temps), Comptabilitat, Retail, Emprenedors i Petites empreses.

Manténte conectado

Ajuda

Altres versions

Empresa


Desenvolupadors

Països


Contasimple és un producte de CEGID SMB, SAU     Calle Labastida 10, 28034 Madrid, NIF A08147811, T 932 933 806