932 933 806
Contacta'ns si tens dubtes

Coneix-nos

Conèixer els teus proveïdors és important.

PROVA'NS, ÉS GRATIS

Contasimple


Contasimple neix com a concepte l'any 2009 per ajudar a certs autònoms a portar la comptabilitat. La idea era substituir el fitxer Excel casolà que cada autònom es personalitzava i que freqüentment no compleix amb els estàndards que dictamina l'Agència Tributària.

Amb el pas del temps Contasimple ha anat evolucionant i ha passat de ser una eina únicament de facturació a contemplar altres funcionalitats com la comptabilitat, el càlcul d'impostos, gestió de clients, gestió de productes, bancs i un llarg etc.

Actualment és una empresa amb el principal objectiu d'apropar als professionals solucions tecnològiques que els puguin fer la vida més simple, encarat principalment a autònoms, professionals, pimes i gestories.

És un fet indiscutible que en els temps que corren tendim a buscar solucions que ens facin invertir el mínim temps per obtenir els resultats més eficients. Amb aquestes premisses Contasimple se centra en oferir una plataforma per a la gestió de la facturació, comptabilitat i càlcul d'impostos. Prova-la i digues la teva!

Per a qualsevol dubte o suggeriment posa't en contacte amb nosaltres.


Contasimple - La web de facturació, comptabilitat i impostos.

Ajuda

Altres versions

Empresa


Desenvolupadors

Actualitat CS


Països