932 933 806
Contacta'ns si tens dubtes

Coneix-nos

Conèixer els teus proveïdors és important.

PROVA'NS, ÉS GRATIS

Contasimple


Contasimple neix com a concepte l'any 2009 per ajudar a certs autònoms a portar la comptabilitat. La idea era substituir el fitxer Excel casolà que cada autònom es personalitzava i que freqüentment no compleix amb els estàndards que dictamina l'Agència Tributària.

Amb el pas del temps Contasimple ha anat evolucionant i ha passat de ser una eina únicament de facturació a contemplar altres funcionalitats com la comptabilitat, el càlcul d'impostos, gestió de clients, gestió de productes, bancs i un llarg etc.

Actualment és una empresa amb el principal objectiu d'apropar als professionals solucions tecnològiques que els puguin fer la vida més simple, encarat principalment a autònoms, professionals, pimes i gestories.

És un fet indiscutible que en els temps que corren tendim a buscar solucions que ens facin invertir el mínim temps per obtenir els resultats més eficients. Amb aquestes premisses Contasimple se centra en oferir una plataforma per a la gestió de la facturació, comptabilitat i càlcul d'impostos. Prova-la i digues la teva!


L’Empresa


Contasimple compta amb el suport i col·laboració de l'empresa V2MSoftware Consultoria Informàtica S.L., empresa de desenvolupament de software informàtic que dissenya i implementa solucions a mida per als clients que així ho requereixin, sense importar l'àmbit o la problemàtica que representi.

Des dels inicis V2M ha donat suport al desenvolupament tant tecnològic com de negoci. Més de 20 anys d'experiència en projectes tecnològics ens avalen.

V2MSoftware Consultoria Informàtica

L'Equip


L'equip de Contasimple està format per professionals del sector de les tecnologies de la Informació i professionals del sector dels impostos i la comptabilitat.

El suport tecnològic l'aporta l'Enginyeria Informàtica V2MSoftware, mentre que el suport comptable l'ofereixen un conjunt de gestors que supervisen que les funcionalitats incorporades a Contasimple compleixen amb les obligacions que estipula l'Agència Tributària Espanyola.


Per a qualsevol dubte o suggeriment posa't en contacte amb nosaltres.


Contasimple - La web de facturació, comptabilitat i impostos.

Ajuda

Altres versions

Empresa


Desenvolupadors

Actualitat CS


Països