932 933 806
Contacta'ns si tens dubtes

Informació financera d'empreses Espanyoles

T'agradaria verificar si el teu pròxim client és solvent? ¿Introduir de manera ràpida i exacta les dades fiscals de clients i proveïdors? ¿Conèixer millor a la teva competència?

Gràcies al nostre partner eInforma ara pots disposar de tota aquesta informació directament des de Contasimple.

Informes d'empreses

Coneix millor als teus clients, proveïdors i competència a través d'informes comercials basats en fonts oficials i analitzats pel nostre partner Informa, experts professionals del sector.

eInforma partner de Contasimple

Resum executiu

Resum executiu

Coneix qui està darrere de qualsevol empresa espanyola.

Descobreix a través de diverses fonts (Registre Mercantil, premsa, investigació pròpia, etc) les vinculacions entre els professionals i les empreses amb què aquests es relacionen.

Resum executiu

Informe d'últims canvis

Amb aquest informe coneixeràs tota la informació financera d'una companyia, inclosos els saldos, comptes de pèrdues i guanys, estats de canvis de patrimoni net i de fluxos de efectiu i les principals ràtios.

Control de despeses d'autònoms

Altres informes

Altres informes

A més de l'informe financer i de canvis registrals, podràs consultar informes específics com els informes d'autònoms, entre molts altres.

Aprèn tot sobre la integració amb eInforma i els diferents tipus d'informes.

Altres informes

A què estàs esperant?

Encara no ets usuari de Contasimple? Prova el nostre Pla Ultimate durant 30 dies, el més complert. El Pla Bàsic és gratis per sempre.


Prova'ns, és gratis
Cegid és un dels principals actors en solucions de gestió empresarial al núvol per a Finances (ERP, tresoreria, impostos), Recursos Humans (Nòmina, gestió del Talent, gestió del Temps), Comptabilitat, Retail, Emprenedors i Petites empreses.

Manténte conectado

Ajuda

Altres versions

Empresa


Desenvolupadors

Països


Contasimple és un producte de Grupo Primavera, a Cegid Company     C/Marina 16-18, planta 8, Torre Mapfre, 08005 Barcelona, CIF B67119594, T 932 933 806
Contasimple S.L.U. és una empresa inscrita al Registre Mercantil de Barcelona en el tom 46203, foli 76, fulla B-512849, inscripció 1.