932 933 806
Contacta'ns si tens dubtes

Operacions intracomunitàries

Model d’impostos 349.Emplena de manera fàcil, ràpida i segura
els teus impostos

El model 349 d'Operacions Intracomunitàries és el model d'Hisenda on autònoms i societats declaren les compres i les vendes de béns o serveis realitzades en un altre país de la Unió Europea amb un altre autònom o societat (B2B) sempre que estiguin donats d’alta al VIES (VAT Information Exchange System). El model 349 és una declaració informativa. És a dir, mai comporta pagament, només informa a l'Agència Tributària.

Cada quan s’ha de presentar el model 349?Model 349

El model 349 d'Hisenda és una declaració informativa sobre les operacions realitzades amb empresaris, ja sigui client o proveïdor, d'un altre país de la Unió Europea.

Una operació es considera intracomunitària si tant el seu emissor com el receptor estan inscrits al VIES (VAT Information Exchange System). Quan creïs una factura intracomunitària des de Contasimple, has d'assignar-li el tipus d'operació “intracomunitari” i emetre-la sense IVA. Si ho fas d'aquesta manera, Contasimple ja t'emplenarà correctament tant el model 349 com la part d'operacions intracomunitàries dels models de l'IVA 303 i 390.

Impostos model 349

Som l'eina que més models d'impostos suporta.

Software fiscal per a assessories
COMENÇA GRATIS

Prova 1 mes el Pla Ultimate
Pla Bàsic gratis per sempre

Sense targeta de crèdit · Sense compromisos

Cegid és un dels principals actors en solucions de gestió empresarial al núvol per a Finances (ERP, tresoreria, impostos), Recursos Humans (Nòmina, gestió del Talent, gestió del Temps), Comptabilitat, Retail, Emprenedors i Petites empreses.

Manténte conectado

Ajuda

Altres versions

Empresa


Desenvolupadors

Països


Contasimple és un producte de CEGID SMB, SAU     Calle Labastida 10, 28034 Madrid, NIF A08147811, T 932 933 806