932 933 806
Contacta'ns si tens dubtes

Control d’estoc de productesCom controlar l’estoc del teu catàleg de productes amb Contasimple?

El control d’estoc a Contasimple t’ajudarà a tenir una visió global de l’estoc del teu magatzem i et proporcionarà eines per consultar de manera senzilla si l’estoc d’un producte és suficient per realitzar una venda o si pel contrari has de demanar més unitats perquè l’estoc és baix o s’ha exhaurit.

Personalitza i configura l’estoc dels teus productes amb les teves factures, pressupostos i albarans per regularitzar el teu estoc automàticament. Si ho necessites, també tens l’opció de regularitzar el teu estoc manualment.


Com regularitzar l’estoc dels teus productes manualment?

Menú catàleg

Regularitzar estoc

Fes clic a “Catàleg” i a continuació a “Regularitzar estoc”. Accediràs a un llistat on apareixeran els últims moviments de regularització d’estoc.


Nova regularització

Fes clic sobre “Nova regularització”. S’obrirà una finestra on podràs regularitzar l’estoc del producte que escullis.

Nova regularització

Selecciona el producte

Selecciona el producte

Fes clic sobre “Buscar”. Accediràs al teu llistat de productes i serveis. Selecciona el producte que vulguis regularitzar.


Quantitat

Indica la quantitat a regularitzar. Només has de tenir en compte el signe positiu o negatiu del número a regularitzar en el cas que deixis el camp “Raó de la regularització” com a “No definit”. Si, en canvi, indiques que es tracta d’una pèrdua, d’un producte trobat, etc. la regularització ja es farà amb el signe corresponent.

Quantitat del producte

Raó de la regularització

Raó de la regularització

Introdueix el motiu pel qual vols regularitzar el producte. Ja sigui per pèrdua, trobat, compra, venda, o devolució a proveïdor.


Comentari

A comentaris podràs introduir una descripció del motiu de la regularització. Per exemple, si has tornat el producte al proveïdor, explica el motiu de la devolució.

Comentari regularització

Guardar regularització

Guardar

Fes clic sobre “Guardar” per tancar la regularització del teu producte.


Com regularitzar l’estoc dels teus productes automàticament?

Amb Contasimple també tens l’opció de regularitzar l’estoc de manera automàtica, vinculant-lo a les teves factures, pressupostos i albarans. Descobreix com:

Configuració

Configuració

Entra al teu perfil i fes clic a “Configuració”.


Catàleg

Selecciona l’apartat “Catàleg”.

Catàleg

Email avís estoc

Email

Si actives l’alarma perquè t’avisi quan hi hagi estoc baix, podràs rebre l’avís per email. Introdueix-lo a la casella “Email on rebre els avisos d’estoc”.


Factures emeses

Al vincular el teu catàleg de productes amb les teves factures, podràs importar directament els teus productes. Una vegada creïs les teves factures, es regularitzarà l’estoc de la teva venda automàticament.

Catàleg i factures

Catàleg d'albarans i pressupostos

Albarans i pressupostos

Pots actualitzar de manera automàtica el teu estoc a través de la teva facturació (cada vegada que facturis a un client una determinada quantitat d’un producte, es restarà del teu stock), o bé pots configurar-lo a través dels teus albarans i pressupostos.


Valors per defecte

Podràs seleccionar si vols activar el control d’estoc del teu catàleg, si permets vendre sense estoc o si vols activar l’alarma perquè t’avisi quan hi hagi estoc baix d’algun producte.

Valors per defecte de control de estoc

Avís d'estoc baix

Activar control d’estoc

Activant el control d’estoc, podràs escollir a partir de quina quantitat vols rebre l’avís d’estoc baix. També podràs seleccionar si vols tenir l’avís a la teva pàgina d’inici de Contasimple, si vols rebre notificacions al teu perfil o bé rebre la notificació per correu.


Permetre vendre sense estoc

Selecciona aquesta opció per permetre vendre productes del teu catàleg inclús quan no quedi estoc disponible.

Permetre vendre sense estoc

Activar l’alarma d’estoc

Activar l’alarma d’estoc

Activa l’alarma d’estoc per no quedar-te mai sense inventari. Millora els teus processos de venda i optimitza el teu espai d’emmagatzematge.


Avís d’estoc baix

Introdueix a partir de quina quantitat vols rebre l’avís. Quan quedin menys unitats de les indicades apareixerà l’avís d’estoc baix.

Avís d’estoc baix

Avís al Dashboard

Avís al Dashboard

Selecciona aquesta opció si vols que t’aparegui l’avís d’estoc baix a la pàgina d’inici del teu compte de Contasimple.


r

Enviar avís

Selecciona aquesta opció si vols rebre un avís al teu perfil.

Enviar avís al perfil

Enviar avís per correu

Avís per correu

Selecciona aquesta opció si vols rebre l’avís d’estoc baix per correu electrònic.


Guardar

Una vegada completis tota la configuració fes clic sobre “Guardar” per conservar els canvis. Ja tindràs configurat el control d’estoc automàtic.

Guardar configuració control de estoc automàtic

COMENÇA GRATIS

Prova 1 mes el Pla Ultimate
Pla Bàsic gratis per sempre

Sense targeta de crèdit · Sense compromisos


logo

Cegid és un dels principals actors en solucions de gestió empresarial al núvol per a Finances (ERP, tresoreria, impostos), Recursos Humans (Nòmina, gestió del Talent, gestió del Temps), Comptabilitat, Retail, Emprenedors i Petites empreses.

Manténte conectado

Ajuda

Altres versions

Empresa


Desenvolupadors

Països


Contasimple és un producte de CEGID SMB, SAU     Calle Labastida 10, 28034 Madrid, NIF A08147811, T 932 933 806